BOOGO: Ijsjestijd

Binnenkort exclusief verkrijgbaar:

De Ijsjes van de mannen van BOOGO.

De zaakvoeders van de firma BOOGO werden  door UNIZO verkozen tot student-ondernemer van het jaar. Ze wisten de jury te overtuigen met de lancering van hun creatieve innovatie op de Belgische markt: ‘alcohol infused ice cream’, of kwaliteitsvol room- en sorbetijs, verrijkt met 5 % alcohol. Een nieuwe smaaksensatie, maar tegelijk met oog voor moderatie. De ijsproducten worden deels gezoet met Stevia, waardoor ze 50 % minder suiker bevatten dan traditonele roomijsproducten. Bovendien kiest BOOGO voor premium zuivelkwaliteit.

5 verschillende smaken laten wij binnenkort op u los.

Het beste van beide werelden, wordt genieten op ons terras 🙂

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.